Reizen.webBlad.info
Onmisbare informatie voor de reiziger

Meest bekeken
>Natuur in India
>Zonsverduistering Turkije in 2006
>Kerstmarkten in Duitsland


Recente artikelen
>Verkennen van Lissabon
>Naar Zuid-Afrika voor cosmetische chirurgie
>Kerst in Valencia
>Verlies stress ťn gewicht in Duitse kuurhotels
>Santos Lissabon magneet voor trendy designers
>Sosoye behoort tot de mooiste dorpen van Ardennen
>Vakantie op boerderijen in Zuid-Tirol
Alle artikelen


BraziliŽ ondanks brandstofprijs in trek

Het aantrekkelijke prijspeil, de prachtige stranden en de swingende steden zorgden ervoor dat de vraag naar vakanties en reizen in BraziliŽ de afgelopen twee jaar enorm is gestegen.

Die vraag zet zich in het komende zomerseizoen zeker door, ondanks de gestegen brandstofprijs. Op een verre vakantie kost de kerosine circa Ä 50 per persoon retour meer dan een jaar geleden. Maar de daling van de Amerikaanse dollar verlaagt de vakantieprijs de komende zomer zowat met het drievoudige! Als pionier van vakanties naar BraziliŽ speelt Holland International in op de toenemende vraag. Onder meer door de bestemmingsbrochure BraziliŽ te lanceren met een breed aanbod van vakanties en reizen.

Nieuw zijn de bestemmingen Recife en Porto do Galinhas. Ook kan de vakantieganger naar onder meer Arraial díAjuda, Buzios, Maceio, Costa do Sauipe en Fernando de Noronha. Naast zeer aantrekkelijk geprijsde strandvakanties biedt Holland International tevens diverse boeiende rondreizen en pakketten waarin de swingende stad Rio de Janeiro kan worden gecombineerd met een verblijf bij de watervallen in Foz do Iguacu en het in de Amazone gelegen Manaus. Geheel nieuw in het aanbod van Holland International zijn de Pantanal rondreis en de startpakketten voor BraziliŽ, ideaal voor de zelfstandig ingestelde reiziger.


zoek
info
contact
rss


Overige webBladen
Nieuw: webBlad over Zwangerschap, met..
>Sterfte baby's rond geboorte
>Zwangere ondernemer moet uitkering krijgen
>Helft pilgebruikers opgelucht bij menstruatie

© 2018 webBlad.info   Free counter and web stats