Reizen.webBlad.info
Onmisbare informatie voor de reiziger

Meest bekeken
>Natuur in India
>Zonsverduistering Turkije in 2006
>Kerstmarkten in Duitsland


Recente artikelen
>Verkennen van Lissabon
>Naar Zuid-Afrika voor cosmetische chirurgie
>Kerst in Valencia
>Verlies stress én gewicht in Duitse kuurhotels
>Santos Lissabon magneet voor trendy designers
>Sosoye behoort tot de mooiste dorpen van Ardennen
>Vakantie op boerderijen in Zuid-Tirol
Alle artikelen


40ste Fiets Vierdaagse

In 2005 wordt voor de 40e maal de Drentse Fiets 4Daagse georganiseerd. Velen hebben goede herinneringen aan de afgelopen edities; mooie en verrassende tochten zijn verreden.

De ware fietsliefhebber die wil genieten van prachtige routes én van gezellige activiteiten onderweg, mag de 40ste editie van Drentse Fiets 4Daagse niet missen! Het grootste en gezelligste fietsevenement van Nederland staat dit jaar in het teken van ‘Hemels Drenthe’ met onder andere aandacht voor sterren en planeten, geloof en bijgeloof. Op diverse themalocaties bent u van harte welkom voor een excursie, het bijwonen van een ‘hemelse’ voorstelling of workshop.
Vier dagen lang ontdekt u wat dé fietsprovincie van Nederland u allemaal voor moois te bieden heeft: bossen, heidevelden, zandverstuivingen, prehistorische hunebedden, schaapskuddes, prachtige brinkdorpen met terrasjes en leuke winkeltjes, (dag)attracties en bezienswaardigheden. Plaatselijke verenigingen organiseren voor de deelnemers aan de Fiets 4Daagse verrassende optredens langs de fietsroutes. Overal wat anders, zodat er altijd iets nieuws te ontdekken valt.

Reguliere en speciale routes

De basis van de Drentse Fiets 4Daagse wordt gevormd door fietsroutes van 30, 40 en 60 km per dag vanuit de vijf vaste opstapplaatsen: Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel en Diever. Ook kunt u kiezen uit speciale routes zoals de KinderActiefRoutes, de CarrouselRoute en het Fiets 4Daagse Arrangement Lingen. Nieuw dit jaar is de RollOnRoute voor mindervalide deelnemers.
Voor de echte fietsfanaat is er de Fiets 4Daagse Sport Edition met heftige routes zoals de Proloog, de AdventureRoutes, 80/100 km Routes en de ATB 4Daagse.
Na afloop ontvangt elke deelnemer een fraaie medaille. Een kroon op uw sportieve prestatie en een mooie herinnering aan een paar onvergetelijke dagen in Drenthe.

Hoofdsponsor

Zorgverzekeraar Groene Land Achmea is ditmaal als hoofdsponsor aanwezig. ‘Het sponsoren van de Drentse fiets 4 Daagse past volledig in de filosofie van Groene Land Achmea: Gezond worden, Gezond blijven en Gezond leven,’ aldus Arné van den Boom, directeur Groene Land Achmea. ‘Wij dragen dit soort evenementen een warm hart toe en daarom dragen wij graag ons steentje bij.’ De routes van de Fiets 4Daagse komen door een gebied waar van oudsher veel mensen wonen die bij Groene Land Achmea verzekerd zijn. Veel vrijwilligers en deelnemers zijn klant én fietsen is gezond. Verzekerden van Groene Land Achmea ontvangen ieder kwartaal een nieuwsbrief van hun zorgverzekeraar. In de komende nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de Drentse Fiets 4Daagse. Verzekerden kunnen zich dan met korting inschrijven.´

Voor de organisatie van de Drentse Fiets 4Daagse is de bijdrage van de nieuwe hoofdsponsor zeer welkom. Om dit evenement op het gewenste niveau te organiseren moet meer en meer ondersteuning gezocht worden bij het bedrijfsleven. Hiervoor zijn nieuwe sponsormogelijkheden uitgewerkt. Het feit de Groene Land Achmea hierin deelneemt, geeft vertrouwen voor de toekomst. Want om het evenement zo aantrekkelijk mogelijk te houden is de Drentse Fiets 4Daagse op zoek naar méér bedrijven die gebruik willen maken van de sympathieke samenwerkingsmogelijkheden.


zoek
info
contact
rss


Overige webBladen
Nieuw: webBlad over Zwangerschap, met..
>Sterfte baby's rond geboorte
>Zwangere ondernemer moet uitkering krijgen
>Helft pilgebruikers opgelucht bij menstruatie

© 2018 webBlad.info   Free counter and web stats