Reizen.webBlad.info
Onmisbare informatie voor de reiziger

Meest bekeken
>Natuur in India
>Zonsverduistering Turkije in 2006
>Kerstmarkten in Duitsland


Recente artikelen
>Verkennen van Lissabon
>Naar Zuid-Afrika voor cosmetische chirurgie
>Kerst in Valencia
>Verlies stress én gewicht in Duitse kuurhotels
>Santos Lissabon magneet voor trendy designers
>Sosoye behoort tot de mooiste dorpen van Ardennen
>Vakantie op boerderijen in Zuid-Tirol
Alle artikelen


Natuurkampeerterreinen meer in de belangstelling

Heerlijk genieten van de rust en de mooie omgeving. Kamperen in eigen land zonder toeters en bellen, zonder luxe voorzieningen waarvoor u wel betaalt maar toch geen gebruik maakt: de zon komt op, u hoort de vogeltjes fluiten en u hoeft niets. Prima uitgangspunt om te fietsen, te wandelen of lekker te niksen.

“Natuurkampeerterreinen blijken bij steeds meer mensen in de belangstelling te staan. Juist om die mooie ligging, de rust en eenvoud aan voorzieningen. Velen hebben een beetje genoeg van de drukte van de files naar het zuiden, het gedoe rond het boeken van een betaalbare reis en de drukte en het wachten op vliegvelden. Een vliegvakantie is gewoon geworden, de mensen zijn een beetje verzadigd, het byzondere is er van af en men zoekt naar een andere vakantiebesteding”, aldus Gijsbert Valstar, directeur van de Stichting Natuurkampeerterreinen. “Natuurkampeerterreinen onderscheiden zich juist van andere kampeerterreinen door hun mooie ligging en eenvoud aan voorzieningen. Wel is er goed basissanitair met toilet en douche. Als u die eenvoud waardeert, dan is dat in feite pure luxe voor minder geld.”

Zonder drukte

Dichter bij huis deze keer, misschien een weekje of een paar dagen écht weg. Lekker relaxed zonder reservering vooraf. Zonder drukte en stress en overbodige luxe. Gijsbert Valstar: “Welness is de trend en dat blijkt relaxen in de breedste zin van het woord. Daar hoort tussendoor thuis klussen óók bij, om de eigen leefomgeving buitenshuis en binnenshuis aan te passen en te voorzien van eigentijdse luxe waar men het hele jaar plezier aan beleeft”.
Alle 141 erkende Natuurkampeerterreinen in Nederland staan beschreven Het Groene Boekje 2005, het groenste campinggidsje van Nederland. Dit jaar 100 pagina’s dik met de beschrijvingen, incl. ligging, aanwezige voorzieningen, tarieven en bereikbaarheid. Een handig overzichtskaartje van Nederland maakt het zoeken naar een geschikte lokatie eenvoudig.


zoek
info
contact
rss


Overige webBladen
Nieuw: webBlad over Zwangerschap, met..
>Sterfte baby's rond geboorte
>Zwangere ondernemer moet uitkering krijgen
>Helft pilgebruikers opgelucht bij menstruatie

© 2018 webBlad.info   Free counter and web stats