Reizen.webBlad.info
Onmisbare informatie voor de reiziger

Meest bekeken
>Natuur in India
>Zonsverduistering Turkije in 2006
>Kerstmarkten in Duitsland


Recente artikelen
>Verkennen van Lissabon
>Naar Zuid-Afrika voor cosmetische chirurgie
>Kerst in Valencia
>Verlies stress én gewicht in Duitse kuurhotels
>Santos Lissabon magneet voor trendy designers
>Sosoye behoort tot de mooiste dorpen van Ardennen
>Vakantie op boerderijen in Zuid-Tirol
Alle artikelen


Reisverhalen online

Met tienduizenden gebruikers over de hele wereld en honderdduizenden reisverhalen en foto’s is WaarBenJij.Nu uitgegroeid tot de grootste reisweblogdienst van Nederland. Op WaarBenJij.Nu kunnen reizigers gratis een interactief reisdagboek openen om hun belevenissen en foto’s te delen met thuis en vast te leggen voor later.

Het reisweblog concept heeft zich zeer snel onder enthousiaste reizigers verspreid. Daardoor is een wereldwijde community ontstaan van avonturiers. Voornamelijk jonge mensen die tijdens of na hun studie gaan werken in het buitenland, een jaar gaan reizen of ontwikkelingswerk gaan doen. Zij maken overal deel uit van actuele gebeurtenissen en leggen dit vast in hun online reisdagboek. Real life ervaringen vanuit persoonlijk perspectief.

Belevenissen

Na een aantal individuele websites te hebben opgezet, hebben Jasper, Robbert en Sander waarbenjij.nu ontwikkeld. In mei 2003 zag waarbenjij.nu het licht. Het ging als volgt. Toen de vriendin van Jasper in 1999 een stage ging lopen in India, kwam hij op het idee een speciale website voor haar te maken, zodat zij haar belevenissen kon noteren en met haar familie, vrienden en kennissen kon delen. Het duurde niet lang of andere reizigers wilden ook graag een dergelijke website onderhouden. Neem bijvoorbeeld Sana van der Ster, die tijdens haar stage op Sri Lanka in de tsunami terechtkwam en erover vertelde in haar WaarBenJij.nu reisdagboek. Of de persoonlijke verhalen van de Nederlandse soldaten in Afghanistan en Irak die via WaarBenJij.Nu hun familie en vrienden op de hoogte houden van de gebeurtenissen aldaar. Maar ook Jan en Mieke, twee gepensioneerden die een jarenlange zeiltocht om de wereld maken en al hun indrukken vastleggen.


zoek
info
contact
rss


Overige webBladen
Nieuw: webBlad over Zwangerschap, met..
>Sterfte baby's rond geboorte
>Zwangere ondernemer moet uitkering krijgen
>Helft pilgebruikers opgelucht bij menstruatie

© 2018 webBlad.info   Free counter and web stats