Reizen.webBlad.info
Onmisbare informatie voor de reiziger

Meest bekeken
>Natuur in India
>Zonsverduistering Turkije in 2006
>Kerstmarkten in Duitsland


Recente artikelen
>Verkennen van Lissabon
>Naar Zuid-Afrika voor cosmetische chirurgie
>Kerst in Valencia
>Verlies stress én gewicht in Duitse kuurhotels
>Santos Lissabon magneet voor trendy designers
>Sosoye behoort tot de mooiste dorpen van Ardennen
>Vakantie op boerderijen in Zuid-Tirol
Alle artikelen


Website over fietsen en wandelen in West-Vlaanderen

West-Vlaanderen in België profileert zich meer dan ooit als fiets- en wandelprovincie. Het Brugse Ommeland, de Westhoek, de Leiestreek en de Kust zijn ook in Nederland geliefd als fiets- en wandelregio’s.

West-Vlaanderen is de eerste Vlaamse provincie die het provinciaal recreatief aanbod op een afzonderlijke en consumentgerichte website presenteert. Op www.fietsen-wandelen.be vind je de meest actuele informatie. De nieuwe website van Westtoer apb beantwoordt aan een groeiende vraag vanwege de consument om zich snel en accuraat te informeren via het internet.

Fietsnetwerken én internet
Fietsen en wandelen zijn meer dan ooit de populairste vormen van recreatie. West-Vlaanderen blijft inspelen op recreatieve trends. Recreatie is een snel groeiende markt. Met de fiets- en wandelnetwerken realiseert Westtoer een nieuw aanbod voor de recreant. Dit zijn zowel inwoners van West-Vlaanderen als dagtoeristen en vakantiegangers uit binnen- en buitenland. Met de nieuwe website over het fiets- en wandelaanbod wil Westtoer op een creatieve maar efficiënte wijze communiceren met diverse doelgroepen.

Fietsen en wandelen van a tot z

Op de website over het recreatieve aanbod vind je een handig overzicht van alle fietsnetwerken (in de Westhoek, de Leiestreek, het Brugse Ommeland), het wandelnetwerk, de kustfietsroute, alle 36 lusvormige fietsroutes en alle 41 lusvormige wandelroutes. Per route wordt van a tot z informatie getoond met een korte omschrijving, de vertrekplaats en het online bestelformulier voor de routekaart. Origineel is de rubriek ‘routechirurg’. Hier kan je suggesties of opmerkingen over de routes per e-mail versturen naar Westtoer.

Ook de natuur krijgt grote aandacht op de nieuwe website. De informatie over bossen, groene assen, natuurgebieden en provinciedomeinen zijn een interessante aanvulling op de recreatieve tips. Voor fervente sportievelingen werd een afzonderlijke rubriek over mountainbike gerealiseerd.

Eén adres toeristisch West-Vlaanderen

Met www.westtoer.be heeft de provincie West-Vlaanderen een vernieuwde overkoepelende website. Naast consumentgerichte informatie over recreatie en de vier regio’s (met de websites van de Kust, de Westhoek, de Leiestreek en het Brugse Ommeland) staat op de website tevens alle informatie vermeld over de werking van Westtoer.

Patrick Van Gheluwe, voorzitter van Westtoer en West-Vlaams gedeputeerde voor toerisme en recreatie: “Doel is om diverse doelgroepen, met voorop de toeristische sector, te informeren over de vele werkdomeinen van het autonome provinciebedrijf voor toerisme en recreatie”.


zoek
info
contact
rss


Overige webBladen
Nieuw: webBlad over Zwangerschap, met..
>Sterfte baby's rond geboorte
>Zwangere ondernemer moet uitkering krijgen
>Helft pilgebruikers opgelucht bij menstruatie

© 2018 webBlad.info   Free counter and web stats