Reizen.webBlad.info
Onmisbare informatie voor de reiziger

Meest bekeken
>Natuur in India
>Zonsverduistering Turkije in 2006
>Kerstmarkten in Duitsland


Recente artikelen
>Verkennen van Lissabon
>Naar Zuid-Afrika voor cosmetische chirurgie
>Kerst in Valencia
>Verlies stress ťn gewicht in Duitse kuurhotels
>Santos Lissabon magneet voor trendy designers
>Sosoye behoort tot de mooiste dorpen van Ardennen
>Vakantie op boerderijen in Zuid-Tirol
Alle artikelen


Noordwestelijk ItaliŽ ideaal voor golfers

Het stralende landschap van Piemonte is de ideale omgeving voor veeleisende golfers. Hier liggen maar liefst 40 schitterende golfbanen sereen te wachten om bezoekers hun natuurlijke schoonheid te tonen. Het lijkt of de tijd stilgestaan heeft, maar schijn bedriegt. In Piemonte worden eenvoudigweg de hoogste eisen aan het leven gesteld, Daarom gaan gastvrijheid, authenticiteit en innovatie hand in hand. Dit geldt voor de golfclubs, maar ook voor de talloze spaís.

Piemonte is de op twee na grootste provincie van ItaliŽ en ligt in het Noordwestelijke deel van ItaliŽ. In het noorden grenst het aan Zwitserland, in het westen aan Frankrijk, in het zuiden aan de Italiaanse regio LiguriŽ en in het oosten aan Lombardije. De hoofdstad Turijn ligt ongeveer in het midden van de regio. Piemonte is onderverdeeld in 8 subprovincies en heeft een oppervlakte van ongeveer 25.399 km2. Op slechts 90 minuten reisafstand van Turijn liggen de westelijke oever van het beroemde Lago Maggiore evenals het idyllische Lago Orta.  Ongeveer 8% (200.000 hectare) van de oppervlakte van Piemonte bestaat uit beschermd natuurgebied. Daarbij horen de Gletscher van Monte Rosa, de Po-vlakte, en grote delen van de vele wouden, weilanden, meren en riviertjes die Piemonte telt. Piemonte wordt geroemd om zijn heerlijke wijnen, exquise keuken en goed-georganiseerde outdoor-activiteiten.

Beste golfbanen
Toonaangevende golfbladen geven aan dat vijf van de tien beste golfbanen van ItaliŽ in Piemonte liggen. De variatie van het landschap biedt de golfer even zo veel variatie in golfgelegenheid. Aan de rand van de Alpen, tussen de heuvels en langs de meren liggen schitterende clubs, ontworpen door grootmeesters van deze tijd of aan het begin van deze eeuw gesticht door ware liefhebbers. Van 9 tot 36 holes, charmant en pittoresk of groots en meeslepend. Het is aan de golfliefhebber om een keuze te maken; of niet. Proeven van Piemonteís rijkdom doet men namelijk het best door te genieten van het weldadige aanbod.

Natuurlijke bronnen
In Piemonte ontspringen talloze natuurlijke bronnen. Ook op het gebied van spaís is het aanbod dan ook ruim en gevarieerd. Minerale en warm-water bronnen vindt men in het hele gebied. Sommige spaís vinden hun oorsprong al aan het begin van deze eeuw. De oeroude kennis van de helende werking van de bronnen is aangevuld met de beste beauty-technieken: shiatsu, diverse massages, thalasso, reflexologieÖ De bronnen, monumentale panden, schitterende natuur en vakkundige mensen staan garant voor ongekende ontspanning.
Piemonte weet als geen ander de geschenken van de aarde en vakmanschap te promoten. De veeleisende golfer zal dit met zekerheid ervaren; op de golfbaan, maar ook in de restaurants en spa-resorts.


zoek
info
contact
rss


Overige webBladen
Nieuw: webBlad over Zwangerschap, met..
>Sterfte baby's rond geboorte
>Zwangere ondernemer moet uitkering krijgen
>Helft pilgebruikers opgelucht bij menstruatie

© 2018 webBlad.info   Free counter and web stats