Reizen.webBlad.info
Onmisbare informatie voor de reiziger

Meest bekeken
>Natuur in India
>Zonsverduistering Turkije in 2006
>Kerstmarkten in Duitsland


Recente artikelen
>Verkennen van Lissabon
>Naar Zuid-Afrika voor cosmetische chirurgie
>Kerst in Valencia
>Verlies stress én gewicht in Duitse kuurhotels
>Santos Lissabon magneet voor trendy designers
>Sosoye behoort tot de mooiste dorpen van Ardennen
>Vakantie op boerderijen in Zuid-Tirol
Alle artikelen


Manon op tractor naar de Zuidpool

Deze zomer begint Manon Ossevoort aan de uitdaging van haar leven. Per tractor zal een 18 maanden durende reis haar naar de Zuidpool brengen. Op de tractor zal zij via Europa naar de Balkan en naar Afrika afreizen om vervolgens vanuit Zuid-Afrika, via Kaap de Goede Hoop, met een boot naar de Zuidpool te vertrekken.

Haar expeditie genaamd Zuidpool is bedoeld om mensen te inspireren maar ook om aandacht te geven aan bijzondere projecten en bijzondere mensen onderweg. Tijdens haar reis en met haar voorstelling DOE verzamelt Manon ‘dromen’ van mensen, die ze op de Zuidpool zal planten, als document van dromen van de wereld. De reis eindigt dus met een Zuidpoolexpeditie van een meisje en een tractor.

In de startblokken

Voor de expeditie staat alles in de startblokken, het vertrek staat vast, nu nog de laatste sponsors. “De reis en route, website, voorstelling, planning zijn klaar maar mijn voornaamste zorg nu is de laatste sponsors binnen te krijgen. Ik ben vooral op zoek naar praktische zaken zoals sponsors voor mijn mobiele communicatie met het thuisfront, sponsors voor mijn dagelijkse kosten als eten, drinken en onderdak maar ook een bedrijf dat mijn tractor van diesel kan voorzien is zeer welkom.“

Expeditie Zuidpool

Zuidpool wil aandacht geven aan bijzondere projecten en bijzondere mensen onderweg. Initiatieven die aandacht verdienen omdat ze lef, moed, doorzettingsvermogen en liefde tonen. Neem War Child, en ook kleinschalige projecten. Zuidpool is, naast een reis en expeditie, ook een document. Er wordt een weblog bijgehouden, een documentaire gemaakt, een prentenboek getekend. Zuidpool is een evenement voor goede doelen, de langste theatervoorstelling ter wereld, een feel good en inspirerende ervaring om te volgen en een groot avontuur.


zoek
info
contact
rss


Overige webBladen
Nieuw: webBlad over Zwangerschap, met..
>Sterfte baby's rond geboorte
>Zwangere ondernemer moet uitkering krijgen
>Helft pilgebruikers opgelucht bij menstruatie

© 2018 webBlad.info   Free counter and web stats