Reizen.webBlad.info
Onmisbare informatie voor de reiziger

Meest bekeken
>Natuur in India
>Zonsverduistering Turkije in 2006
>Kerstmarkten in Duitsland


Recente artikelen
>Verkennen van Lissabon
>Kerst in Valencia
>Verlies stress én gewicht in Duitse kuurhotels
>Santos Lissabon magneet voor trendy designers
>Sosoye behoort tot de mooiste dorpen van Ardennen
>Vakantie op boerderijen in Zuid-Tirol
>Noordwestelijk Italië ideaal voor golfers
Alle artikelen


Naar Zuid-Afrika voor cosmetische chirurgie

Anonimiteit, persoonlijke aandacht en herstellen in een luxueuze en ontspannen omgeving met een aangenaam klimaat spelen steeds vaker een rol bij de keuze voor een locatie voor cosmetische chirurgie. En dan is Zuid-Afrika het aangewezen land.

Grenzen vervagen en nieuwe mogelijkheden dienen zich aan. Ook op het gebied van cosmetische chirurgie. De vraag van Nederlanders naar cosmetische chirurgie in het buitenland groeit. En dat komt vooral door de nog altijd hoge prijzen in het eigen land. Maar dat is niet het enige.

Zuid-Afrika is de bron van pure schoonheid met haar overweldigende natuurschoon én haar vooraanstaande cosmetische wereld. 10 Redenen maken Zuid-Afrika tot een aantrekkelijke bestemming voor cosmetische chirurgie:

1. Hoogstaande kwaliteit

Moderne privé-klinieken en ziekenhuizen bieden een scala aan cosmetische behandelingen aan, uitgevoerd door uiterst gekwalificeerde en ervaren specialisten.

2. Jarenlange ervaring

Zuid-Afrika heeft al jarenlang een goede reputatie in de medische wereld en de cosmetische sector is daar geen uitzondering op. Zuid-Afrika maakte geschiedenis in 1967 met ’s werelds eerste harttransplantatie uitgevoerd door de Zuid-Afrikaanse Dr. Chris Barnard.

3. Aantrekkelijke prijzen

De tarieven van de cosmetische behandelingen en het verblijf voor en na de behandeling zijn in vergelijking met de Nederlandse markt erg aantrekkelijk.

4. Volledige privacy

Een behandeling in Zuid-Afrika vindt plaats in volledige privacy zonder ongewenste sociale controle van vrienden, familie of buren.

5. Luxe en comfort

Zuid-Afrika beschikt over een scala aan comfortabele accommodaties van luxe boutique hotels, huiselijke guesthouses tot sfeervolle privé-appartementen. Onbezorgd herstellen in een omgeving vol rust, luxe en comfort.

6. Geen tijdsverschil

Nederland en Zuid-Afrika liggen in dezelfde tijdszone, dus er is weinig tot geen tijdsverschil; zowel heen- als terugreis geen jetlag.

7. Warme gastvrijheid

Zuid-Afrika staat bekend om haar warme gastvrijheid en de vriendelijke mensen. Er is sprake van veel persoonlijke aandacht; men neemt alle tijd voor je.

8. Zomers klimaat

Zuid-Afrika heeft het hele jaar door een aangenaam zomers klimaat. De seizoenen zijn daarbij tegengesteld aan die van Nederland. Tijdens de winter in Nederland is het zomer in Zuid-Afrika.

9. Geen taalbarrière

De taal vormt geen barrière. Engels is een van de meest gesproken officiële talen in Zuid-Afrika. Alle specialisten en ondersteunend personeel spreken vloeiend engels en in veel gevallen ook Afrikaans, wat veel lijkt op het Nederlands. In Zuid-Afrika kan men zich dan ook met Nederlands goed verstaanbaar maken.

10. Combinatie met vakantie

Een cosmetische behandeling is uitstekend te combineren met een aangenaam verblijf in een van ’s werelds mooiste en veelzijdigste landen. Genieten van ongerepte natuur, overheerlijke wijnen en de fascinerende culturen, die het land rijk is. Naast cosmetische chirurgie is het Zuid-Afrika ook rijkelijk bedeeld met vooruitstrevende spa- en wellness centra, die de schoonheid van de natuur en het rijke culturele erfgoed van het land gebruiken als bron van inspiratie.


zoek
info
contact
rss


Overige webBladen
Nieuw: webBlad over Zwangerschap, met..
>Sterfte baby's rond geboorte
>Zwangere ondernemer moet uitkering krijgen
>Helft pilgebruikers opgelucht bij menstruatie

© 2018 webBlad.info   Free counter and web stats